Ajax treft Standard Luik in derde voorronde CL bij winst op Sturm Graz

Indien het Ajax lukt om Sturm Graz te verslaan over twee wedstrijden zal het in de derde voorronde van de Champions League uitkomen tegen het Belgische Standard Luik. Dat heeft maandagmiddag de loting van de UEFA bepaald. De heenwedstrijd wordt in Luik gespeeld op dinsdag 7 augustus of woensdag 8 augustus, terwijl de return een […]
Continue reading “Ajax treft Standard Luik in derde voorronde CL bij winst op Sturm Graz”

Ajax treft Standard Luik bij winst op Sturm Graz

Ajax moet nog beginnen aan de dubbele confrontatie met Sturm Graz in het kwalificatietoernooi van de Champions League, maar er is al geloot voor de daaropvolgende voorronde.
De Amsterdammers weten nu dus al dat Standard Luik de volgende tegenstander zal zijn als er gewonnen wordt van Sturm Graz. Ajax speelt dan op 7 of 8 augustus uit, een week later is de return in Amsterdam.
Als ook de Belgen verslagen worden, wacht er nog een horde op weg naar het hoofdtoernooi.
Mocht Ajax al over Sturm Graz struikelen, dan rest een herkansing in de voorronde van de Europa League. Daarin zal de winnaar van het tweeluik tussen het Ierse Dundalk en AEK Larnaca uit Cyprus de tegenstander zijn.
Feyenoord, AZ en Vitesse
Ook de andere Nederlandse deelnemers aan de voorronde van de Europa League weten welke tegenstanders ze mogelijk zullen treffen.
Feyenoord speelt tegen Gornik Zabre uit Polen of AS Trencin uit Slowakije. Als AZ wint van FC Kairat uit Kazachstan, wacht Sigma Olomouc uit Tsjechië.
En als Vit
Continue reading “Ajax treft Standard Luik bij winst op Sturm Graz”