Tag: Rtv Drenthe

Home Rtv Drenthe
Post

Drenthe heeft z’n eigen strandfestival an Zee

Op het Ermerstrand is vandaag de eerste editie van het festival Drenthe an Zee. Een initiatief van zanger Spang!. Hij eindigde als derde tijdens het Drèents Liedties Festival, maar ging wel naar huis met de publieksprijs. Bij hem begon vervolgens het het balletje te rollen.

Post

In een stukje Drenthe was het even helemaal niet zo droog

In Drenthe hadden ze gisteravond even minder last van de droogte. Een hoosbui trok over een deel van de provincie. Er viel volgens RTV Drenthe in de regio Hoogeveen zo’n 25 millimeter water. In Alteveer kon de riolering het vele water niet aan. Daar stonden een aantal straten blank. Het bleef niet alleen bij regen,...

Post

Drenthe krijgt tweede seizoen Boomhut XXL

Drenthe krijgt een tweede seizoen van het televisieprogramma Boomhut XXL. Kijkers zien tijdens deze editie opnieuw hoe klusteams van begin tot eind boomhutten bouwen op campings en dicht bij natuurgebieden.

Post

Drenthe: ‘Wil gewoon flippen met dit team’

Royston Drenthe tekende vrijdag voor een jaar bij Sparta. Hij maakte indruk op de club tijdens het meetrainen en trekt de voetbalschoenen definitief weer aan. “Het is welkom thuis, ik ben hier in Rotterdam-west opgegroeid. Het feit dat ik deze kans heb gekregen is voor mij een eer”, aldus Drenthe.

Post

Netwerk/Systeembeheerder

RTV DRENTHE is als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron dé spil in de Drentse samenleving. We houden Drenthe op de hoogte van het laatste nieuws, sport, evenementen en activiteiten. RTV Drenthe is niet ván Drenthe, niet vóór Drenthe maar…

Post

N34 8

Explore RTV Drenthe – foto’s’ photos on Flickr. RTV Drenthe – foto’s has uploaded 32242 photos to Flickr.